Bemutatkozás

Az egészségünk a legfontosabb kincsünk, melynek szerves részét képzik fogaink egészsége is. Kimuttaták, hogy az egészséges, ápolt fogazatu emberek tovább élnek. Ráadásul fogazatunk és ezen keresztül mosolyunk az egyik legfontosabb kiegészítője megjelenésünknek is. Mivel a száj egy jelentős fokuszpont az arcon, a mosoly az első dolog, amit a leggyakrabban megfigyelnek rajtunk.

A mosoly boldogságot, magabiztosságot fejez ki. Pozitív hangulatot áraszt. Biokémiailag endorfinokat szabadít fel, amiktől jobban érezzük magunkat. Ha mosolygunk, a többiek visszamosolyognak.

Nem véletlen tehát, hogy vonzódunk a mosolygós emberekhez. A mosoly gyakran játszik fontos szerepet, mind magánéleti, mind szakmai sikereinkben is. Mosolyunk szépítése tehát igencsak "megtérülő beruházás" lehet, ha nem születettünk tökéletes fogsorral, vagy az életünkben bekövetkezett károsodásokat kell korrigálnunk. Szerencsére manapság már szinte minden problémára kínál megoldást az egyre komolyabb esztétikai és funkcionális igények elé állított fogorvos.

Rólunk

Rendelőnket 1974-ben hoztuk létre, mely azóta is folyamatosan működik. Hosszú múltra tekintünk tehát vissza és bízunk a hasonlóan sikeres jövőben is, melyre már eddig is elégedett pácienseink ezrei adhatnak alapot.

Fő profilunk a fogászati implantáció, de természetesen a fogászati ellátások más területein is magas színvonalú ellátást biztosítunk. Minden jellegű panaszt kezelünk, legyen az fogászati vagy szájsebészeti probléma.

Valljuk, hogy pácienseink hosszú távú bizalmát, kizárólag a legmagasabb színvonalú kezelésekkel lehet kiérdemelni. Munkáinknál a legmodernebb anyagokat, eszközöket és technikákat alkalmazzuk.
Szolgáltatásaik körét és szakmai tudásunkat folyamatosan bővítjük, hazai és külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken való részvétellel, alkalmazkodva ezáltal a legújabb nemzetközi trendekhez és igényekhez. Teljes körű fogászati ellátást, kedvező árakat biztosítunk pácienseinknek. Munkáinkat fájdalommentesen, rövid határidővel és természetesen garanciával végezzük.

Szeretne egészséges, ápolt és szép fogakat?
Nálunk megkaphatja...aztán mosolyogjon többet!