Dr. Veress Virág

Fogorvos

Slide 2
Fogorvos
Dr. Veress Virág

Szakterület: esztétikai fogászat, fémmentes mosolytervezés és gyökérkezelés

Szakterületek: fogpótlások, esztétikai fogászat, gyermekfogászat és esztétikus tömések

A fogorvoslás szeretete generációkon keresztül öröklődik a családomban, nagyapám is fogorvos volt, ő inspirált, hogy ezt a szakmát válasszam. Hivatástudata, türelme és szakértelme mutatott példát számomra.

A rágás kiemelkedő élettani szerepén túl az egészséges mosoly szépségét és harmóniáját is kiemelkedő fontosságúnak tartom, így igyekszem pácienseim számára a lehető legtermészetesebb és legesztétikusabb megoldásokat biztosítani. Elkötelezett vagyok, hogy munkámon keresztül visszaadjam pácienseimnek fogaik egészségét, eredeti funkcióját és esztétikáját.

A legaktuálisabb kutatási eredményeket alkalmazom, hogy páciensem mindig a legmagasabb szintű fogászati ellátást kapják. Már tanulmányaim alatt is foglalkoztattak a leginnovatívabb tömési technikák és anyagok, melyek kutatásával első helyezést értem el az egyetem alatt az országos tudományos diákköri konferencián.

A fájdalommentes kezelést is kulcsfontosságúnak tartom, ezzel elérve, hogy pácienseim számára barátságos és stresszmentes környezetet teremtsek.

Egyedi kezelési terveket alkalmazok, hogy mindenkinek személyre szabott megoldást nyújthassak.

Várom Önt egy kötelezettségmentes állapotfelmérésre a Dr. Veress fogorvosi rendelőben, hogy sikeresen működhessünk együtt fogai egészsége érdekében!

Vélemények

1012 Budapest, Attila út 79. földszint 3.
Kérem, hogy a 10% online kedvezményhez
használja ezt a kupon kódot:
VIP10

Fogorvosi beavatkozások

Dr. Veress András +36 30 243 7842

Implantológia, fogpótlás

Dr. Veress András +36 30 243 7842

Szépészeti beavatkozások

Dr. Veress András +36 30 243 7842