szépészeti beavatkozások

Professzionális törődés

Megváltozott az egészséges fogak megítélésének a szerepe az utóbbi 50 évben az orvostudományban. Ma már az a kiindulási pont, hogy az ép fogsor nagyban hozzájárul testünk egészségének a megtartásához. Akár egyetlen rossz fog is felelős lehet egy komolyabb betegség kialakulásáért.

Szeretnénk, ha a pácienseink a lehető legnagyobb örömmel jönnének el a kezelésekre. Emiatt alakítottunk ki egy nyugodt, békés és türelmes környezetet, ahol mindig Ön az első. 

A lehető legmodernebb eljárásokkal dolgozunk és a legújabb fejlesztésű eszközök segítik a munkánkat. Így sokkal egyszerűbb tökéletes eredményt elérni, ami nemcsak Önnek, hanem nekünk is legalább annyira fontos!

/ dr. Veress András – vezető fogorvos /

Miért minket válasszon?

 • 120 év tapasztalat: 1974 óta működő rendelőnkben dolgozó munkatársak fogorvosi területen megszerzett összesített tapasztalata.
 • Több, mint 30 éve foglalkozunk fogászati implantátumok beültetésével.
 • Legmodernebb technológia: a legújabb trendek, eszközök, fejlesztések, kipróbált eljárások használata számunkra nagyon fontos.
 • Orvos team: egyre több az összetett, több szakterületet egyszerre érintő kezelés, egyre nagyobb hangsúlyt kap a kollégák közötti egyeztetés.
 • Fogászat, Szájsebészet, Implantológia, Fogszabályozás, Esztétikai beavatkozások egy helyen
 • Páciens központú hozzáállás: rendelőnk erőssége, hogy első a páciens. Egyéni kezelési terveket állítunk össze, és minden kezelésünkben a teljes fájdalommentességre törekszünk. Mindez nyugodt, türelmes és barátságos környezetben. Próbálja ki Ön is!
Block
Fogfehérítés

A fehér fogsor fiatalságot, sikerességet és higiéniát sugall. Professzionális klinikai és otthoni megoldást is kínálunk pácienseinknek.

Fogékszer (Swarovski)

A testékszerek közül az egyik legkülönlegesebb a fogékszer, amihez a Swarovski speciális kristályait ajánljuk.

Fogfehérítés

Professzionális - klinikai fogfehérítés

Elsősorban esztétikai kérdés, hogy a fogai mennyire fehérek. Az utóbbi két évtizedben, ahogy a fiatalabb generáció számára a szabályos és fehér fogak egyre természetesebbek lettek, az egész társadalomban megnőtt az igényes, fehér fogsor iránti igény. A fehér fogsor fiatalságot, sikerességet és higiéniát sugall.

Javasoljuk, hogy először professzionális – klinikai fogfehérítést vegyen igénybe, és utána fenntartó kezelésként használja az otthoni fogfehérítő szettet. Így az eredmény nemcsak lélegzetelállító, hanem rendkívül tartós is marad.

 • Fogfehérítés előtt fontos, hogy megvizsgáljuk a fogai jelenlegi állapotát.
 • Az ultrahangos fogkőeltávolítás és a polírozás polír krémmel gondoskodik arról, hogy megszabadítsuk fogsorát a felesleges lerakódásoktól és elszíneződésektől.

Az ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás ideje: ~1 óra

A professzionális - klinikai fogfehérítés menete és költsége

 1. A szennyeződésektől és lerakódásoktól mentesített fogsort szájterpesszel tesszük a beavatkozáshoz kényelmessé.
 2. Védőszemüveg viselése mellett a fogakra helyezzük a hidrogén-peroxid tartalmú zselét, ami a 3*15 perc aktiváló plazmaívlámpa bevilágítás során eltávolítja az elszíneződéseket és kifehéríti a fogsort.
 3. A fehéredés mértéke függ a fog felépítésétől (a pótlások nem fehérednek) és genetikájától, nem mindenkinek ugyanaz a mértéke. Általánosságban 8-10 árnyalat fehéredés érhető el egy kezelés alatt.

Fehérítő anyag (zselé): Beyond Maxx
A kezelés ideje: ~1 óra

Fehéredés: 8-10 árnyalat 

Az otthoni fogfehérítés

A fogfehérítés a fogakról vett lenyomat alapján a fogtechnikus által készített sínnel és az ebbe behelyezhető fogfehérítő géllel történik.

Fehérítő szett: Philips Zoom NiteWhite
Fehéredés: 4-5 árnyalat 

Fogékszer

Napjaink egyik szépészeti trendje, hogy kifejezzük magunkat különféle tetoválásokkal, testékszerekkel, aminek az egyik legkülönlegesebb formája a fogékszer, amihez a Swarovski speciális kristályait ajánljuk. 

 • A fogékszer felhelyezése fájdalommentes
 • Kizárólag szervezetbarát anyagokkal dolgozunk.
 • A fogékszer nagyságrendileg 6-10 hónapig marad a fogon, de egyénileg nagyon változó. Van, akinek 1 hónapig bírja, míg másnál akár egy évig is.
 • Kizárólag ragasztásos technikával helyezzük fel a fogékszereket. Miután leesik az ékszer, maradhat a fogon egy minimális ragasztó, ami ha kézi erővel nem jönne le, kérem jöjjön el hozzánk és eltávolítjuk.

Vélemények

Slide 1
Szépészeti kedvezményes ajánlataink
A szép és egészséges fogsor nemcsak szebbé teszi Önt, de egészségesebbé is...
Fogkő levétel + homokfúvásos polírozás + érzéstelenítés

Your entry level screening package covering peripheral arterial disease, heart disease and stroke assessment, body composition and biometric analysis.

Fogkő levétel + homokfúvásos polírozás + érzéstelenítés + plazmaívlámpás fogfehérítés

Your entry level screening package covering peripheral arterial disease, heart disease and stroke assessment, body composition and biometric analysis.