Széchenyi 2020 támogatás

Dr. Veress András Máté egyéni vállalkozó technológiai fejlesztése

  • A kedvezményezett neve: Veress András Máté
  • Feltételesen visszatérítendő támogatás: 7 500 000 Forint
  • A támogatás mértéke: 69,97%
  • A projekt tartalmának bemutatása:

Az egyéni vállalkozás teljes körű fogászati ellátással és szájsebészettel foglalkozik. Családi vállalkozásunk 1974 óta működik. A kezdetekben 1 kezelőegységgel, 1996-tól 2 darabbal. Pénzügyi hátterünk stabil. Ügyfélkörünk nagy hányada állandó, visszajáró páciens.

Az egyik kezelőegység már 30 éves és kellő mértékben elavult, ami megnehezíti a munkavégzést. Javítani alkatrész-hiány miatt már nem lehetséges, ezért mielőbbi cserére, pótlásra szorul.

Az ingatlan adottságai lehetővé teszik a bővítést, ezáltal a fogászati ellátás minőségének javítását, mely további alkalmazottak felvételével is járna. Jelenleg 2 kezelőegységen dolgozunk 5 alkalmazottammal.

A pályázat megvalósítása során vállalkozásunk képes lépést tartani az élpiaccal, a növekvő megkeresések és az új eljárások iránt kereslet indokolják a beruházás szükségességét. Pályázatunk eredményessége jelentősen megerősíti a piaci pozícióinkat, több dolgozót tudnánk foglalkoztatni és a jelenlegi dolgozók munkahelyeit meg tudjuk tartani.

A pályázat keretében 2 db OMS Patavium fogászati kezelőegységet szerzünk be, melyek megfelelnek a legmodernebb szakmai kritériumoknak, továbbá vállalatunk technológiai megújulását eredményezik. Ennek eredményeképpen fogászati ellátásunk kapacitása növekszik és bővül a szolgáltatásunk palettája is. Célunk az egyre inkább kifinomultabb és növekő páciens igények kielégítése hosszútávon is. Eszközparkunk bővítésével, illetve annak modernizálásával terveink között szerepel cégünk további növekedése, több pácienst tudunk ellátni és így több munkahelyet tudok biztosítani.

  • A projekt befejezési ideje: 2022.02.14.
  • Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00192